Binnenland

EenVandaag is de actualiteitenrubriek van Nederland 1 en wordt gemaakt door AVROTROS. Op de redactie zijn zo'n 60 medewerkers die samen 6 dagen per week uitzendingen verzorgen over de achtergronden bij het nieuws. 

Werkzaamheden

Als Productiestagiair loop je mee in ons team en krijg je de kans om met alle facetten van productie rond het televisieproces kennis te maken. De werkzaamheden zijn van het plannen en inhuren van cameraploegen en montagefaciliteiten, doen van licentie-aanvragen en het aanvragen van beeldmateriaal, regelen van verbindingen, maken van callsheets tot het ondersteunen bij de productie van buitenlandreizen. Daarnaast zul je ook regelmatig productiewerk doen voor Radio EenVandaag. In deze stageperiode valt ook onze jaarlijkse uitzending 'Verkiezing van Politicus van het Jaar' in Den Haag, waarbij je ook ingezet wordt. Alles bij elkaar is deze stage super breed dus!

Profiel

We zoeken niet de eerste de beste. Zo ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken, heb je interesse in nieuws en actualiteiten, volg je een HBO of WO opleiding, heb je geen moeite met bellen, regelen en soms doorduwen en ben je uiteraard enthousiast, flexibel, accuraat, stressbestendig en in staat om klussen zelfstandig op te pakken. Rijbewijs B is gewenst. Ben jij deze duizendpoot?

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

AVROTROS is een onafhankelijke en maatschappelijk betrokken omroep die Nederland verrijkt en verbindt. Met ruim 2500 uur zendtijd op televisie en 9000 uur op radio per jaar ligt onze focus op het maken van kwalitatieve programma’s die voor iedereen toegankelijk zijn. Met onze evenementen staan wij letterlijk midden in de samenleving. In een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving maken wij programma’s die informeren, inspireren, vermaken en onze idealen vertegenwoordigen.

• Bijdragen aan een veilige en rechtvaardige samenleving 
• Stimuleren van kunst- en cultuurbeleving in Nederland 
• Samenbrengen van mensen 
• Helpen met het duiden van nieuws 
• Thuishaven voor de jeugd 

Met onze programma’s, online platforms en evenementen bereiken wij een groot publiek. Wij streven dan ook naar kwaliteit en innovatie en motiveren ambitieuze en creatieve media-professionals te solliciteren op onze vacatures.

Voor meer informatie klik HIER.